PC&ConsolesGamingȘtiri

The Evil Within 2 este disponibil gratuit cu Amazon Prime

Recent am tot vorbit despre sumedenia de jocuri gratuite pe care companii precum Epic Games le-au aruncat în direcția gamerilor cu ocazia sărbătorilor. Dacă nu ai apucat să pui mâna pe vreunul dintre acele titluri sau niciunul dintre ele nu ți-a satisfăcut dorința de a te speria încât să sari de pe scaun, am vești bune!

The Evil Within 2 este continuarea unui joc foarte bun de la creatorul legendarei serii Resident Evil și este acum disponibil gratuit în cadrul Amazon Prime. Practic, dacă ai un abonament la Amazon pentru serviciul Prime Video, ești deja eligibil. Acum că am stabilit asta, hai să îți povestesc despre joc.

Acțiunea se petrece într-o Americă plină de zombie dubioși care vor să te omoare iar sarcina ta este să îți găsești fiica, despre care credeai că e moartă până acum. Genul este survival horror iar în cele aproximativ 20 de ore de poveste o să sari de pe scaun de frică mai mult decât o dată, pot să îți garantez. 😀

Și da, știu. Tematica de joc horror cu o lume infestată de zombie este deja fumată acum, dar asta nu înseamnă că povestea captivantă și gameplay-ul bun lui The Evil Within 2 trebuie date la o parte. Dacă te interesează, singura recomandare pe care am să ți-o fac este să treci mai întâi prin primul titlu din serie. În acest moment găsești primul joc la prețul redus de 4,99 euro pe Steam.

Pe lângă The Evil Within 2, celelalte jocuri oferite în cadrul abonamentului sunt:

  • Elsewhere
  • Faraway 2
  • Breathedge
  • Beat Cop
  • Lawn Mowing Simulator
  • Chicken Police – Paint it RED!

În plus, poți primi și tot felul de obiecte digitale, currency și skin-uri în jocuri precum: Valorant, FIFA 23 și Raid: Shadow Legends. Oferta este valabilă până pe 23 ianuarie.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button