PC&ConsolesGaming

The Elder Scrolls VI nu se va lansa mai devreme de 2028

Șeful diviziei de gaming a Microsoft, Phil Spencer, a declarat că lansarea mult așteptatului titlu, The Elder Scrolls VI, ar putea fi încă la „mai mult de cinci ani distanță”. Știrea a venit în timpul celei de-a doua zile a audierilor FTC privind achiziția Activision-Blizzard de către Microsoft.

Spencer a dezvăluit detalii noi despre un subiect de interes în contextul achiziției, și anume platformele pe care viitorul joc Bethesda va fi disponibil. „Cred că am fost puțin neclari cu privire la platformele pe care va fi lansat, având în vedere cât de departe este jocul. Ne este greu în acest moment să stabilim exact pe ce platforme va fi lansat The Elder Scrolls IV,” a spus el, conform IGN. Spencer a atribuit incertitudinea fluidității platformelor viitoare și lansării îndepărtate a jocului.

Fanii The Elder Scrolls sunt pregătiți de mult timp pentru această așteptare lungă, cu vicepreședintele senior al departamentului de marketing și comunicații al Bethesda, Pete Hines, sugerând în 2020 că actualizările semnificative ale jocului erau la câțiva ani distanță. Hines a subliniat că The Elder Scrolls VI va urma după Starfield, un alt titlu Bethesda foarte așteptat care urmează să fie lansat în septembrie.

S-a speculat că The Elder Scrolls VI ar putea sări peste generația actuală de console, având în vedere timeline-ul intern împărtășit de Phil Spencer. În plus, săptămâna trecută, directorul creativ al Bethesda Game Studios, Todd Howard, a sugerat posibila sa retragere, sugerând că Elder Scrolls VI „ar putea fi ultimul joc” al carierei sale.

Lansarea The Elder Scrolls VI este un joc care a făcut mare vâlvă încă de la anunțul său la E3 2018. Perioada îndelungată de dezvoltare a jocului și potențialele implicații ale achiziției de către Microsoft a companiei mamă a Bethesda, ZeniMax Media, continuă să stârnească interesul jucătorilor și observatorilor din industrie. That being said, se pare că mai avem de așteptat mult și bine până la următorul joc din serie.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button