MORE

The Elder Scrolls Online se umple de hoti

In ciuda a ceea ce ati crede dupa popularitatea sa curenta, The Elder Scrolls Online inca exista si este cu un pas mai aproape de a-si merita acel nume. Zenimax Online studios anunta ca cel mai nou DLC al MMO-ului va adauga Breasla Hotilor!

Daca nu ati jucat pana acum The Elder Scrolls Online, dar sunteti un fan al seriei, probabil va intrebati :”Stai putin, au lansat un MMO Elder Scrolls fara Thieves Guild?! Cum naiba!?”

Eh, acum intelegeti de ce The Elder Scrolls Online a luat-o sever la vale imediat dupa lansare. Dar in orice caz, urmatorul DLC al jocului va adauga Thieves Guild cu tot cu abilitatea de a deveni un hot cu acte in regula

Pe langa  brealsa in sine, va fi adaugat un fir narativ care se va invarti in jurul sau, abilitati pasive legate de hotie, o provocare noua pentru 12 jucatori, activitati criminale aditionale si o varietate de costume nou care sa va faca sa va simtiti ca un Garrett adevarat.

Desigur, am folosit cuvantul DLC pentru a descrie acest continut fiindca asa il numeste si Zenimax, ceea ce inseamna ca nu va fi un update gratuit, ci va trebui sa platiti pentru el. Aceasta suspiciune este intarita de faptul ca pe langa acest DLC au anuntat si ce va primi jocul de baza, precum o varianta pe 64 de biti.

Detalii complete vor fi dezvaluite in curand.

[Zenimax]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button