GamingRSS PaginaDeMedia

The Elder Scrolls Online – Bethseda prezintă îmbunătățirile next-gen

La fel ca restul jocurilor, și The Elder Scrolls Online trebuie să-și surprindă fanii cu un upgrade pentru consolele next-gen. Și deși ESO în sine este un titlu extrem de arătos, de care nici eu, și nici alții, nu ne putem sătura, acesta poate beneficia enorm de pe urma update-ului next-gen. Current-gen, în fine.

Update-ul Console Enhanced se adresează posesorilor de Xbox Series X și PlayStation 5, acesta oferind o mulțime de îmbunătățiri grafice și optimizări. Bethseda oferă o privire de ansamblu asupra acestor schimbări, iar micile detalii sunt cele care contează. De la texturi aduse la zi, reflexii îmbunătățite și până la iluminare și umbre realiste, The Elder Scrolls Online va sosi pe consolele noi cu mare pompă.

Clipul se concentrează pe ilustrarea diferențelor dintre versiuena de Xbox One și cea de Xbox Series X. Bineînțeles, nu va fi vorba doar despre grafică adusă la zi, ci și de optimizarea performanței cu cele două moduri, Performance și Fidelity. Așa cum știți și de la alte jocuri, modul Performance îi va permite lui ESO să ruleze la 60FPS, în timp ce Fidelity va debloca cel mai probabil rezoluție 4K, sacrificând în schimb framerate-ul.

Update-ul Console Enhanced se va lansa pe 8 iunie, în același timp cu The Elder Scrolls Online: Blackwood, la care ZeniMax Online Studios lucrează de zor. Ăi’ mai norocoși sunt posesorii de PC și Stadia, care se vor putea aventura mai devreme prin regiunile de pe vremea lui Oblivion, mai exact de ziua copilului, pe 1 iunie.

The Elder Scrolls Online Console Enhanced

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button