GamingMORERSS PaginaDeMedia

The Elder Scrolls Online – Expansion nou și scaun de gaming dintr-un foc

Ca MMO, The Elder Scrolls Online este un titlu foarte bun. Cel puțin în concepția mea. Rareori am simțit că fac parte din întregul univers prezentat de un MMO, la fel cum rareori am simțit că nu sunt sclavul grindfest-ului.

The Elder Scrolls Online, după cum știu și veteranii, este un joc axat pe explorare și pe flexibilitate în crearea personajului. O droaie de abilități și specializări, o sumedenie de activități la care să iei parte. Chiar și dacă explorezi fără un scop anume, simți că timpul petrecut astfel nu este un timp pierdut.

Ca orice MMO, ESO primește regulat expansion-uri și DLC-uri, încurajate de o subscripție lunară generoasă. Poți să iți iei subscripție și să deblochezi accesul la toate zonele și elementele in-game, sau poți achiziționa in-game currency și să-ți cumperi doar ceea ce te interesează. Dar asta ține de detalii.

Cel mai nou expansion pentru The Elder Scrolls Online va fi lansat de ziua copchilului, adică pe 1 iunie. Parte din story arc-ul Gates of Oblivion, Blackwood introduce noi zone și un sistem de Companions, prin care vei putea recruta NPC-uri mânate de propriile ambiții și obiective. Bineînțeles, vom avea parte și de alte boss fights, public dungeons și seturi de iteme.

Blackwood va fi introdus „neoficial” sub formă de DLC (Flames of Ambition) pe 8 martie. Cea de-a doua parte din Gates of Oblivion se va lansa în a doua jumătate a anului, după Blackwood, și va avea loc în regiunea Deadlands.

Între timp, voi puteți să dați pre-order pentru noul expansion sau să vă aventurați prin recentul Greymoor. Iar dacă sunteți rupți de spate de la atâta cărat prin dungeon-uri, aveți ocazia să vă rezemați șalele de spătarul acestui scaun „dă gheiming” cu tematică The Elder Scrolls Online. Musai să-l ai? Naah, dar arată foarte mișto.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button