GamingRSS PaginaDeMedia

Gameplay-ul closed beta pentru The Division Heartland a fost „scăpat” pe net

După ce Ubisoft a anunțat The Division Heartland, un titlu free-to-play care ne va purta pașii către un alt teren de joacă distopic, iată că Internetul s-a mișcat foarte iute, astfel încât o mică parte dintr-un gameplay closed beta și-a făcut apariția în mediul online. În ciuda avertismentului Ubisoft de a nu dezvălui ceea ce vei avea ocazia să experimentezi în sesiunea closed beta, iată că cineva s-a asigurat că gameplay-ul apare pe Twitter. Bine, într-un format foarte „Nokia 3310” și laggy. Dar este acolo. Cel puțin încă este.

Secvențele din leak-ul The Division Heartland surprinde niște inamici originari din The Division 2, și anume Pilgrims, în diferite variante, de la grunts la elite. Jucătorii au la dispoziția lor un arsenal format din două arme de foc și o armă melee, cu mobilitate extinsă, precum dodge rolls și alunecări, chiar și în timp ce trag cu arma, asemănător cu Apex Legends.

Lumea din The Division Heartland este diferită de setting-urile cu care ne-am obișnuit în celelalte două jocuri din serie. Aici, acțiunea pare că are loc în Silver Creek, iar hub-ul principal este Rockit Rink, un skatepark transformat în bază de operațiuni plină de NPC-uri care oferă quest-uri, upgrade-uri și posibilitatea de crafting. În plus, meniul jocului indică un viitor sistem Battle Pass.

The Division Heartland și jurământul tăcerii(?)

Gameplay-ul original îi aparține lead designer-ului Taylor Epperly. Aceasta ne explică faptul că The Division Heartland este un titlu open-world și free-to-play, pe lângă elementele de survival shooter. Lumea acestuia va putea fi experimentată printr-un mod co-op PvE intitulat Expedition. Va exista și un mod Storm, adică PvEvP, cu 15 echipe a câte 3 jucători, deci un total de 45 de playeri. Ambele moduri de joc se vor concentra pe explorare, adunat resurse, crafting și combat, pe fundalul unei epidemii catastrofale.

Ironia face ca Epperly să ofere la finalul videoclipului un mic reminder, prin care spune că testerii beta sunt legați de un Non-Disclosure Agreement, care le interzice să posteze orice are legătură cu The Division Heartland. Whoopsie-Daisy…?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button