GamingRSS PaginaDeMedia

Ubisoft va lansa un joc The Division free-to-play

Dacă vei întreba vreodată pe cineva ceva despre Ubisoft, vei auzi inevitabil ceva legat de Far Cry, Assassin’s Creed și Tom Clancy’s The Division. De fapt, cel din urmă este pe cale să primească al treilea membru în a să familie, întrucât compania va lansa un titlu standalone și free-to-play, denumit „The Division Heartland”. Dezvoltatorul jocului este Red Storm Entertainmentla a cărui fondare în 1996 a contribuit autorul Tom Clancy. Jocul va fi lansat cel mai probabil anul acesta sau în decursul lui 2022, iar jucătorii noi vor putea intra în miezul acțiunii fără să fi fost nevoiți să butoneze celelalte două jocuri The Division.

The Division Heartland este doar începutul

În vreme ce acestea ofereau un setting bazat pe un New York/Washington DC răvășit de pandemie (wow, ce coincidență), Heartland va schimba locația și acțiunea, introducând un nou context în acest univers. Dezvoltatorii au început deja să deschidă platformele pe care doritorii se vor putea înregistra pentru a participa la sesiunile de testing odată ce Heartland va fi mai aproape de stadiul final. Acesta este doar unul din proiectele bazate pe seria The Division. Ubisoft plănuiește să lanseze conținut nou pentru Division 2, alături de un joc pentru telefoane, un roman spin-off și o adaptare Netflix în care vor juca Jessica Chastain și Jake Gyllenhaal.

Dezvoltatorul a alcătuit un roadmap care evidențiază aceste planuri. Poate că duce lipsă de informații utile aproape în totalitate, dar este un punct de pornire interesant care indică deciziile Ubisoft de a extinde universul The Division, pentru a-l transforma cel mai probabil într-o franciză multimedia, așa cum ne-am obișnuit și cu alte serii importante.

The-Division-Heartland-joc-free-to-play-roadmap

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button