Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

The Division 2 intră în Open Beta luna viitoare

/
/
/
img

După ce a dat indicii că urmează un Open Beta pentru The Division 2, Ubisoft a decis să facă anunțul oficial.

Testul va fi deschis pentru toți cei curioși, între zilele de 1 și 4 martie 2019. Veți avea la dispoziție o bucățică din joc ce ar trebui să vă dea o idee generală despre experiența pe care vă puteți aștepta să o aveți în The Division 2. Ubisoft susține că a primit mult feedback pe parcursa perioadei de Private Beta, așa că ați putea vedea ceva schimbări față de acea fază în cazul în care jucați ambele etape.

Varianta de lansare a lui The Division 2 va fi disponibilă în ziua de 15 martie. Nu aș spune tocmai că aceasta va fi varianta „finală”, din moment ce este vorba de un joc livrat ca un serviciu. Asta înseamnă că va evolua în mod constant, în funcție de feedback, de cererile publicului și de nevoile companiei. La fel cum The Division 1 nu prea seamănă cu ce era în ziua lansării, nici continuarea sa nu va rămâne o entitate statică.

Dacă vreți să aruncați asupra unei sinteze a ideilor de bază cu care vine jocul, puteți arunca o privire pe preview-ul disponibil chiar aici.

[Ubisoft]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar