GamingPC&ConsolesTech&IT

The Division 2: Cerințe de sistem

Varianta de PC a lui The Division 2, cea care nu va fi disponibilă pe Steam, se apropie de lansare. Va sosi la primăvară, diversele teste beta/demo sunt aproape, așa că a venit timpul să aflați care sunt cerințele de sistem.

Ubisoft a ținut să ofere detalii foarte multe despre ce soi de PC veți avea nevoie pentru a rula jocul, nu doar clasicele „minime/recomandate”. Puteți vedea foarte clar în graficul de mai jos ce soi de sistem va fi necesar pentru a putea rula jocul la 30 și 60 de cadre pe secundă pe diverse rezoluții.

the division 2 cerințe de sistemCompania a ținut să ne amintească cu această ocazie că varianta de PC nu este pur și simplu o portare, așa că aveți parte de tot soiul de trăsături interesante. Aveți HDR,a veți suport pentru monitoare în format ultra-wide, aveți parte de optimizare a motorului Snowdrop pentru a funcționa pe cât mai bine se poate, iar munca efectivă de a face jocul să funcționeze cum trebuie a fost realizată în colaborare cu AMD.

În cazul în care nu vă puteți aminti despre ce era vorba în The Division 2, imaginați-vă primul, dar în Washington DC și fără zăpadă.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button