GamingPC&ConsolesTech&IT

The Division 2 nu va fi pe Steam, dar va fi pe Epic Store

Se pare că oferta celor de la Epic Games, care caută să atragă distribuitorii de jocuri cu un profit mai bun decât pe Steam, nu i-a lăsat indiferenți nici pe marii publisheri, asta pe lângă studiourile indie care au semnat deja mai multe acorduri de exclusivitate. Cei mai recenți parteneri de renume pentru Epic sunt astfel Ubisoft, publisheri cunoscuți pentru serii ca Assassin’s Creed, Watch Dogs sau The Division.

Cele două companii au încheiat un acord de semi-exclusivitate care va vedea mai multe jocuri Ubisoft publicate pe Epic Store și nu pe Steam. Conform unui raport Polygon, înțelegerea urmează să intre în vigoare chiar foarte curând, odată cu lansarea din martie a jocului The Division 2.

„Nu avem în prezent planuri să lansăm The Division 2 pe Steam”, a declarat un reprezentant Ubisoft. Acesta a spus că Ubisoft și Epic vor „colabora, de asemenea, pentru titluri suplimentare [publicate pe Epic Store], care vor fi anunțate în cursul anului”.

„Avem încredere în Epic să ofere un parcurs lin pentru fanii noștri, de la precomanda jocului și etapa de Beta până la lansarea The Division 2 pe 15 martie”, a declarat vicepreședintele Ubisoft pentru parteneriate, Chris Early. „Epic continuă să fie un factor distruptiv pentru industria jocurilor video, iar modelul lor de distribuție digitală este ultimul exemplu pentru asta și un lucru pe care Ubisoft dorește să îl sprijine”.

The Division 2 a fost listat inițial pe Steam și încă poate fi găsit în baza de date Steam, dar pagina de produs a fost eliminată. Primul titlu din serie a fost și este în continuare disponibil pe platforma celor de la Valve. În ce privește The Division 2, jocul va fi disponibil și prin intermediul magazinului Ubisoft, pe lângă Epic Store.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button