MORE

Tesla Model 3 se apropie de 300 de mii de unitati vandute

Modelul 3 al companiei Tesla continua sa se bucure de un succes imens. Compania anunta ca cea mai noua masina electrica se apropie de 300 de mii de unitati vandute.

La numai 24 de ore de cand au fost deschise precomenzile pentru Tesla Model 3, masina a strans mai bine de 180 de mii de rezervari, apoi, pe parcursul urmatoarelor doua zile au fost facute inca 96 de mii de rezervari.

Toate acestea nu sunt facute cu una cu doua, ci cu o taxa de precomanda de 1000 de dolari, insemnand ca in acest moment Telsa a primit o infuzie de capital de aproape 300 de milioane de dolari si si-a sigurat vanzari potentiale de mai bine de 10 miliarde de dolari.

Numarul este foarte impresionant si ar putea fi chiar o problema pentru Tesla pe termen lung. Modelul 3 inca nu a intrat in productie, iar cu un numar atat de mare de precomenzi, compania va avea nevoie de foarte multe resurse pentru a indeplini cererea.

Asta s-a dovedit a fi o problem pentru Tesla pana acum, SUV-ul Model X avand dificultati de productie din cauza lipsei de componente. Compania inca depinde de alti distribuitori, neavand capacitatea de a produce integral toate componentele necesare.

[Elon Musk]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button