AutoMORERSS PaginaDeMediaTech&IT

Tesla Model 3 a fost omologat în Europa

Tesla anunță că efortul său de a se extinde în Europa făcut recent un pas foarte important. Model 3 a fost omologat de Autoritatea Olandeză a Vehiculelor, ceea ce înseamnă că mașina poate din acest moment să se plimbe liniștită pe drumurile europene.

Astfel, cei care vor să cumpere o mașină de acest tip pot fi liniștiți cu gândul că folosirea sa pe teritoriul Uniunii nu va aduce bătăi de cap de vreun fel… adică, atât timp cât aveți un punct de încărcare la îndemână și nu vreți să testați rezistența scutului de la baterii prin gropile autohtone.

Tesla Model 3 poate fi comandat deja folosind pagina de configurare în care puteți alege câteva configurații posibile pentru motorizare și pentru interior. Nu avem încă la dispoziție toate opțiunile ce pot fi găsite la varianta din SUA a mașinii. De asemenea, prețul pentru Model 3 este în acest moment destul de mare față de cel de peste ocean, cea mai ieftină opțiune costând mai bine de 58 de mii de euro.

Compania mai încearcă în acest moment să creeze și o rețea de stații de încărcare care să împânzească întregul continent, ceva ce va fi foarte util atunci când încep să sosească primele livrări, la începutul lunii viitoare. Până în acest moment aproape 14 mii de mașini au fost comandate în Europa.

[Reuters]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button