Telefoane

Telefonul Essential va avea update-uri de securitate lunare

Essential, telefonul creat de echipa lui Andy Rubin, țintește să fie un dispozitiv care să rivalizeze cu Pixel-ul celor de la Google în ceea ce privește securitatea.

Compania a dezvăluit că are intenția de-a oferi un update de securitate pentru Essential în fiecare lună, ceva ce nu prea vedeți la fiecare telefon bazat pe Android de pe piață. Practic, este o adevărată raritate, unele modele primind poate două update-uri pe an, în primul an, iar apoi absolut nimic până ce explodează soarele.

Compania Essential poate face asta fiindcă are doi ași în mânecă. Pe de o parte Rubin este unul din arhitecții sistemului de operare Android, iar pe de alta, telefonul în sine va folosi o variantă de bază a lui Android, care nu va fi încărcat cu diverse aplicații și funcții ce nu prea vor contribui la altceva decât la îngreunarea validării update-urilor.

Telefonul ar trebui să se propage prin piețele internaționale pe parcursul următoarelor săptămâni, la un preț de 750 de dolari. Pentru mai multe detalii puteți arunca o privire peste articolul dedicat lui Essential.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button