ȘtiriTelefoane

Cumpără orice telefon Motorola în perioada 1-18 decembrie și poți câștiga o vacanță de 2000 de euro

Motorola spune #hellocadouri: în perioada 1-18 decembrie, fiecare telefon Motorola cumpărat de la Altex, Digi, eMag, Flanco, Media Galaxy sau Orange îți poate aduce surprize zilnice sau marele premiu – un voucher de vacanță de 2000 de euro. 

În campanie pot fi înscrise toate telefoanele Motorola achiziționate în perioada 1-18 decembrie, prin înscrierea codului IMEI1, alături de dovada plății și completarea formularului de pe www.castigacumotorola.ro.

Fie că dorești să oferi un cadou special cuiva drag sau te gândești să îți schimbi telefonul, campania Motorola #hellocadouri îți oferă posibilitatea de a câștiga un premiu în fiecare zi: 7 telefoane Motorola Edge 30 Neo; 6 telefoane Motorola Edge 30 Fusion; 5 telefoane Motorola Edge 30 Ultra și marele premiu al campaniei promoționale, un voucher nominal de vacanță în valoare de 2000 de euro.

Motorola își propune să ofere utilizatorilor o gamă variată de telefoane mobile inteligente, care să îmbine specificațiile de top cu cel mai bun preț. Compania își dorește să păstreze un standard ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy datorită raportului calitate-preț foarte bun.

Prin specificațiile tehnice de top și configurația hardware care rulează fără probleme, plus suportul pentru actualizările sistemului de operare și de securitate, Motorola își propune ca prin activitatea sa să aducă în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil. 

Fiecare telefon Motorola achiziționat în perioada campaniei te aduce mai aproape de unul dintre premii. Campania este valabilă în perioada 1-18 decembrie 2022. Pentru mai multe informații despre desfășurare și înscriere puteți accesa www.castigacumotorola.ro. Campania împreună cu site-ul www.castigacumotorola.ro sunt active începând de miercuri, 1 decembrie 2022.

Poți urmări Motorola pe Facebook, Instagram, Youtube sau poți vizita site-ul web la adresa www.motorola.com/ro/home.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button