Știri ITTECHTelefoane

Telefoanele Samsung vor primi și ele un notch

Tocmai când părea că ne apropiem de finalul erei „bretonului”, a infamului notch, a scobiturii de ecran în care producătorii de telefoane au decis să integreze camera frontală, Samsung anunță că se va folosi de acest element de design pentru unele din modelele sale.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul evenimentului care ne-a adus și noul telefon Samsung pliabil, dar probabil nu va fi bine primită de cei care nu suportă acest stil de design. Cel puțin veți avea de unde alege.

Samsung a prezentat trei tipuri de scobituri, pe care le puteți vedea în imaginea de mai sus. Acestea sunt: Infinity-U, similară cu cea găsită la telefonul Essential, Infinity-V, care este cam același lucru, dar ascuțit, și Infinity-O. Această ultimă scobitură este destul de inedită, deoarece pur și simplu este o gaură în colțul unui telefon, nici măcar în partea superioară, ci poziționată sub unde ați găsi în mod normal bara cu notificările de e-mail. Va fi foarte interesant de văzut cum va reacționa Android la acea gaură pentru cameră, nu de alta, dar ar fi suprapusă peste o parte utilizabilă din ecran.

A fost prezentat și un tip de ecran numit New Infinity, care nu prezintă vreun breton, așa că probabil acesta va fi designul folosit la seria Galaxy S și la Note, restul fiind rezervate pentru modelele mai ieftine. Nu au fost prezentate telefoane efective care să se folosească de aceste ecrane, dar ar trebui să vedem câteva pe piață de anul viitor.

Cel puțin designul acestor scobituri este pe alocuri inedit.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button