GamingRSS PaginaDeMedia

Take-Two crede că suntem pregătiți pentru jocuri de 70 de euro

Săptămâna trecută a avut loc conferința Morgan Stanley Technology, Media & Telecom. Unul dintre invitații la eveniment a fost chiar Strauss Zelnick, CEO-ul Take-Two, care a vorbit despre decizia de a majora prețurile jocurilor. Discuția a fost legată de prețurile exprimate în dolari, însă știm cum funcționează toată treaba asta, astfel în Europa vorbim despre 70 de euro.

Take-Two este primul publisher care să majoreze prețurile, iar jocul cu care a făcut asta este NBA 2K21. Și nici că se putea să o dea în bară mai rău cu un joc de 70 de euro, mai ales când ținem cont de microtranzactiile de-a dreptul odioase pe care le include și reclamele in-game. Zelnick a motivat această decizie spunând că prețurile nu au mai crescut din 2005-2006.

Am anunțat prețul de 70 de euro pentru NBA 2K21, iar viziunea noastră este aceea că oferim o mulțime de experiențe extraordinare, o rejucabilitate imensă, iar ultima majorare de prețuri în Statele Unite a avut loc în 2005, 2006, deci credem că utilizatorii sunt pregătiți.
Strauss Zelnick, CEO Take-Two

Take-Two devine una dintre cele mai detestabile companii din industrie

Când credeam că EA a reușit să o facă lată și să își strice imaginea complet, am avut parte de o surpriză plăcută. Creatorii lui FIFA și NFS au reușit să își mulțumească într-un final o parte din fani, iar viitorul arată binișor. Dar cine să ia poziția de „băiat rău” al industriei? Take-Two s-a mișcat super repede in această direcție, iar la fiecare Mafia: Definitive Edition lansat, există câte un NBA 2K și câte un Shark Card în GTA Online care să târască numele companiei prin noroi.

Și nu vreau să fiu cârcotaș, dar domnul Zelnick pare că nu știe gaming deloc dacă are impresia că un joc cu micro-tranzacții în el și adiții zero spre deloc merită un preț majorat la 70 de euro. Totuși, nu putem ignora faptul că Take-Two are sub umbrela sa și francize precum BioShock, Borderlands și Grand Theft Auto, adică printre cele mai iubite jocuri. Să sperăm că goana după bani nu le va strica imaginea prea rău.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button