GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

NBA 2K21 iti baga pe gat reclame pe care nu le poti sari

Printre noutatile aduse de NBA 2K21 regasim si reclamele care nu pot fi sarite. Iar partea cea mai proasta este ca aceste reclame fortate au inceput sa apara dupa ce au iesit recenziile pentru joc; in acest fel, un joc deja mediocru nu avea un minus imens in rubrica de notare. Noile reclame sunt la Oculus Quest 2 si au fost introduse intre meciuri. Acest feature nou este prezent atat pe console, cat si pe versiunea de PC a jocului.

Tactica in sine nu este o noutate, doar ca pana acum era prezenta in jocuri free to play. Si nici acolo prea des. Dar hei, vorbim despre 2K Games aici si al lor NBA 2K21 care poate costa si 100 de euro in versiunea Mamba Limited. Mai jos am atasat si un video realizat de Stevivor in care putem vedea reclamele in-game.

NBA 2K21 a fost deja criticat de jucatori pentru monetizarea agresiva si microtranzactiile incluse. Aceste critici au inceput sa apara chiar de anul trecut cand dezvoltatorii au inclus chiar si un cazino in joc. O situatie similara cu reclamele in-game a aparut si in cazul UFC 4 de la EA Sports, doar ca EA s-a miscat repede si a eliminat reclamele in-game. Ramane de vazut daca 2K va face aceeasi miscare, sau daca reclamele vor ramane in joc. Oricum ar fi, este o miscare de prost gust care n-ar trebui sa fie nici macar ca stadiu de idee in cadrul unui joc AAA cu pret full. In acelasi timp insa, jocul este atat de bun incat deja este disponibil la pret redus direct pe Steam.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button