GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Șeful Take-Two ocolește discuțiile despre Grand Theft Auto VI

Au trecut mai bine de șase ani de la lansarea lui GTA V și lumea deja începe să se întrebe când vine următorul titlu din serie. Într-o conferință recentă, CEO-ul Take-Two a vorbit foarte pe scurt despre Grand Theft Auto VI și a părut să ocolească subiectul prin intermediul unui mesaj standard pe care-l avea învățat deja.

Rockstar nu a anunțat încă niciun titlu nou așa că atunci când va fi un anunț de făcut, o să vină din partea acestora.
Strauss Zelnick, CEO Take-Two

Prin această declarație, Strauss Zelnick pare că a vrut să ocolească subiectul și a ales să îndrepte atenția spre Rockstar. Pentru unii ar putea părea că CEO-ul Take-Two are prea multă încredere în echipa de dezvoltare. Realitatea este însă aceea în care Rockstar generează o mulțime de bani prin intermediul lui GTA Online și a modului în care au ales să gestioneze situația. Până atunci, situația lui Grand Theft Auto VI rămâne un mister.

Anul 2023 ar putea gazdui lansarea lui Grand Theft Auto VI

Când vom avea vești oficiale despre Grand Theft Auto VI?

Într-un articol mai vechi vorbeam despre faptul că Grand Theft Auto VI ar putea vedea lumina zilei abia prin anul 2023, mai ales că GTA Online generează foarte mulți bani și are un player-base imens. Mai mult de atât, Rockstar și-a extins universul de aventuri online prin intermediul lui Red Dead Redemption 2 și componenta multiplayer a acestuia. De aici vine și încrederea pe care șeful Take-Two o are în dezvoltator.

Pentru a pune însă paie pe foc, între lansarea lui GTA V și anunțul lui RDR 2 a existat o pauză de trei ani. Toamna aceasta se împlinesc trei ani de la lansarea jocului western, iar asta s-ar alinia perfect cu un anunț mare și ar respecta într-o oarecare măsură lansarea speculată în 2023. Până atunci, sunt sigur că Rockstar se va concentra pe lansarea next-gen a lui GTA Online și ne va comunica când este momentul să ne agităm pentru Grand Theft Auto VI.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button