ȘtiriTech&IT

Synology lansează un nou NAS gândit pentru acasă sau pentru firmele mici

Un NAS (Network Attached Storage) poate fi o unealtă foarte bună pentru stocarea unor date la care mai mulți oameni au nevoie de acces, a unor arhive de fișiere mari sau pentru orice altceva care necesită mai mult spațiu de stocare. Iar Synology sunt unii dintre cei mai bun când vine vorba de NAS-uri.

Dar una dintre problemele principale cu aceste dispozitive a fost prețul pentru utilizatorul de acasă sau pentru patronul unui business mai mic care nu are nevoie de cine știe ce sistem de stocare avansat. Și aici intră în joc Synology DS223, cel mai nou model accesibil lansat de producător. Sunt multe lucruri interesante de discutat așa că hai să începem.

Synology DS223 permite utilizatorilor să reunească fișiere din diverse surse în propriul cloud privat, ceea ce face ca datele lor să fie ușor accesibile și ușor de gestionat de pe orice dispozitiv. Cu opțiunea de a avea până la 36 TB de stocare brută, noul NAS oferă suficient spațiu pentru a stoca toate fișierele într-o singură locație sigură.

Proiectat special pentru fișiere multimedia, Synology Photos simplifică organizarea fotografiilor și le sortează în mod automat. Opțiunile de partajare securizată va ajută să vă bucurați de amintirile digitale cu familia și prietenii, în timp ce suportul pentru formatele de fișiere RAW sprijină munca creativă profesională.

Opțiunea de a integra Synology DS223 cu serviciile populare de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive, permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere către și din cloud, oferind centralizare și o adevărată proprietate a datelor.

Și cum tot mai multe din datele pe care le păstrăm sunt sensibile sau confidențiale, Synology DS223 poate servi ca destinație pentru backup în timp real sau pot fi programate sesiuni de backup, protejând datele în mod eficient împotriva ransomware-ului sau al ștergerii accidentale. De asemenea, pentru dispozitivele mobile, utilizatorii vor beneficia de o protecție continuă configurând Synology Photos pentru a încărca automat fotografiile și videoclipurile în cloud-ul lor privat.

La fel de interesant este și capabilitatea dispozitivului de a gestiona imaginile de pe camerele de supraveghere. Cu Synology Surveillance Station, DS223 devine un sistem de management video complet, care stochează înregistrările la nivel local, oferind astfel o confidențialitate maximă. Suportul flexibil ONVIF și cele peste 8.300 de camere IP validate fac ca implementarea să fie simplă și ușor de adaptat la cerințele fiecărei locații.

Synology DS223 este disponibil acum prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology. Mai multe informații găsești pe pagina oficială a produsului.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button