GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Surviving Mars și Project Winter sunt gratis pe Steam

Sfârșitul de săptămână aduce noi jocuri gratuite, temporar. Așa că dacă nu aveți altceva de jucat, iar Steep nu vă este pe plac, găsiți în acest moment două alte titluri gratis pe Steam.

Primul dintre ele este Surviving Mars, produs de vecinii bulgari de la Haemimont Games și publicat de Paradox Interactive. Jocul vă dă obiectivul de a construi o colonie funcțională pe planeta roșie, cu obiectivul final de a nu lăsa totul să crape la prima criză de oxigen sau ploaie de meteoriți. Fiind un joc Paradox, vă puteți aștepta ca jocul de bază să ofere doar o mostră din potențialul pe care îl va avea peste vreo 3 ani, când va fi complet. Din fericire, la preț întreg era doar 30 de euro, iar în acest moment costă în jur de 10 euro. Îl puteți butona gratuit până luni. Mai merită menționat că ultimul update adaugă ornitorinci.

Celălalt joc gratuit este Project Winter. Dacă numele vi se pare complet necunoscut, ar putea fi pentru că este abia în Early Access și este un joc de supraviețuire și decepție socială. Știți voi, acel gen de jocuri care sunt atât de grozave de jucat alături de câțiva prieteni cu care pălăvrăgești între timp pe Discord, dar în secunda în care îl joci cu niște oameni aleatori de pe internet devine cu 73% mai puțin interesant. Statistica este inventată, dar pare credibilă. Dacă vreți să continuați aventura de luni încolo, va trebui să plătiți 12.6. euro.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button