GamingPC&ConsolesTech&IT

Steep este gratuit în acest moment

Vara aproape că a venit, așa că este timpul să ne amintim de cât de bine și de răcoare era pe timp de iarnă. Cel puțin asta pare a fi ideea celor de la Ubisoft, fiindcă au decis să ofere tuturor celor interesați un exemplar gratuit al jocului Steep.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina acestui giveaway, să apăsați pe butonul de PC, și să vă înregistrați cu contul vostru de Uplay (veți avea nevoie de unul). Apoi, veți găsi jocul în contul vostru de Uplay și îl veți putea butona până la adânci bătrâneți, fie de unul singur, fie cu prietenii voștri, oricând, oricum, oriunde.

Dar, mereu există un dar, promoția este valabilă doar între 16 și 22 mai. Așa că atât timp cât îl revendicați în această perioadă, va fi al vostru pe veci, dacă încercați să îl luați pe 23 mai, nu veți mai avea opțiunea de a-l primi gratuit. Cât timp îl dobândiți în perioada de gratuitate, va rămâne al vostru.

În cazul în care ați uitat despre ce era vorba în Steep, este un joc de schiat, similar cu acel joc numit Snow care este pe Steam cam tot de pe vremea când a fost lansat și jocul celor de la Ubisoft. Diferența principală era că Snow a fost gratuit de la început.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button