GamingRSS PaginaDeMedia

Surviving Mars Deluxe Edition poate fi descărcat gratuit

Ideea aceasta a jocurilor oferite gratuit pare că ne transformă în niște mici vânători virtuali. Ce poate fi mai frumos decât să renunți la scrollatul pe Reddit, Instagram sau Facebook? Păi, să scrollezi inteligent, ca să vezi ce mai poate fi înhățat gratuit.

După ce am văzut cum stau lucrurile în cazul lui Control, care poate fi descărcat gratuit, este timpul să ne îndreptăm atenția către alt titlu oferit de pomană. De data aceasta, este vorba despre Surviving Mars, în varianta Deluxe Edition. Un city builder ceva mai neortodox, Surviving Mars îți pune pe umeri povara construirii și a administrării unei colonii de pe marte. Alege-ți agenția de resurse și fonduri, ai grijă de coloniști, și transformă-ți cocioabele care cerșesc oxigen în orașe futuriste, o adevărată utopie care l-ar face gelos până și pe Elon Musk.

Cum poți descărca gratuit Surviving Mars Deluxe Edition?

Jocul este oferit cadou pe Humble Bundle, adică aici. Doritorii au la dispoziție două zile pentru a putea pune mâna pe joc, urmând a-l păstra permanent. În ceea ce privește Deluxe Edition pentru Surviving Mars, aceasta aduce conținut nou: bonusuri in-game precum skin-uri, Metropolis Set, dar și un art book digital.

Surviving Mars joc gratis

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button