PC&Consoles

Sunteți pregătiți pentru Starcraft HD?

O nouă veste a răsărit din Coreea de Sud care a pus fanii RTS-urilor pe jar. Blizzard s-ar pregăti să anunțe o variantă reconstruită a lui Starcraft.

Știrea vine de la inews24.com, site-ul susținând că are aceste informații de la surse multiple din cadrul Blizzard. Starcraft HD ar urma să fie dezvăluit luna viitoare și va fi detaliat pe larg la BlizzCon în luna noiembrie.

Varianta HD a jocului va aduce suport pentru rezoluții mai mari de clasicul 640×480, poate chiar o adâncime mai profundă de a culorilor și o interfață refăcută pentru a funcționa pe această nouă rezoluție.

Blizzard nu a făcut până acum o declarație oficială despre Starcraft HD, dar este destul de probabil că va face una. Compania clădește de câțiva ani o divizie care să se ocupă exclusiv de remasterizarea titlurilor clasice ale studioului. Angajează oameni care să întrețină jocurile sale clasice și chiar să facă elemente de grafică noi pentru era modernă, în care un monitor Full HD se găsește la fiecare colț de stradă. Până acum această divizie nu a anunțat nici un proiect oficial, așa că Starcraft HD ar putea fi primul.

Cu puțin noroc, Diablo HD și Warcraft 2 HD vor urma, deși conform informațiilor pe care le avem deja, următoarele proiecte vor fi Diablo 2 și Warcraft 3. 

[RPG Codex]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button