Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Diablo 2, Starcraft si Warcraft 3 vor trai din nou! Asa vrea Blizzard.

/
/
/

Blizzard isi amplifica efortul de restaurare a gloriilor sale anterioare. Dupa Rock n’ Roll Racing, Lost Vikings si Blackthorne, compania intentioneaza sa relanseze variante actualizate si functionale pentru cateva alte titluri, unele mult mai celebre.

O listare pentru o slujba noua de pe pagina oficiala indica foarte clar, albastru deschis pe albastru mai inchis, ca Blizzard cauta oameni care sa se ocupe de actualizarea, pentru sisteme contemporane, a jocurilor: Starcraft, Warcraft 3 si Diablo 2.

Nu prea este urma de dubiu aici sau vreun mod prin care se poate interpreta altfel listarea, asta daca nu cumva „Le restauram la gloria lor si avem nevoie de ingineri talentati pentru a face asta” inseamna altceva in California.

Jocurile nu doar ca vor fi actualizate pentru a functiona fara probleme, dar vor mai fi si mentinute, fiind cautati oameni capabili sa combata hackerii din modurile de multiplayer.

Pe acelasi segment mai este trecuta o pozitie pentru un supraveghetor de outsorcing pentru arta, ceea ce ar putea insemna ca grafica va fi si ea actualizata, ca sa nu arate complet groaznic pe rezolutii mai mari.

Astept cu nerabdare relansarea lor, in special a lui Diablo 2, pentru care poate ca vor deschide in sfarsit servere mai bune, din moment ce pe Open Battle.net nu pot da de un ping mai mic de 100 de vreun deceniu.

Totusi, faptul ca au sarit direct la Starcraft este cam suspect. De ce a omis  Blizzard Warcraft, Warcraft 2 si Diablo 1? Raspunsurile ar putea fi numeroase, dar o sa va ofer speculatia mea personala. Nu a sarit peste ele, actualizarea lor este in progres si poate vor fi anuntate la BlizzCon, care incepe maine.

[Blizzard]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar