GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Subnautica și Super Meat Boy vor fi gratuite pe Epic Store

După construirea unei audiențe spectaculos de mari cu Fornite, Epic își transformă game launcher-ul într-un magazin asemănător cu Steam – unul care oferă dezvoltatorilor o cotă de venit mai mare. Primele jocuri pe care le oferă sunt acum vizibile pe Epic Store. În primul rând, Subnautica și Super Meat Boy, ambele jocuri minunate, vor fi gratuite pentru o perioadă limitată, începând mai târziu în decembrie.

Evident, prin crearea unui cont, descărcarea clientului Epic și revendicarea titlurilor gratuite devii o altă persoană căreia distribuitorul va putea încerca să vândă lucruri pe viitor.

Dar oferă, de asemenea, jocuri gratuite. Recomandăm din toată inima jocul Subnautica, mai ales că acesta se găsește în mod normal la prețul de 20,99 euro, pe care foarte rar l-am văzut la o reducere de cel mult 50%, deci este o ocazie excepțională dacă vă plac jocurile de survival single-player sau întâlnirile cu extratereștri în formă de meduze.

Magazinul va oferi câte un joc gratuit la fiecare două săptămâni pe parcursul anului 2019. Epic oferă aceste versiuni gratuite, astfel încât să aveți un motiv în plus pentru a reveni la magazinul lor. Primul joc gratuit va fi Subnautica, disponibil între 14 decembrie și 27 decembrie, urmat de Super Meat Boy din 28 decembrie până pe 10 ianuarie.

Ne așteptăm ca Epic Store să crească în popularitate pe parcursul anului 2019 și mai departe, pe măsură ce vor adăuga și alte jocuri la oferta momentan limitată de titluri disponibile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button