GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Epic Games Store a fost lansat

Conform promisiunii, Epic Games a lansat propriul magazin de jocuri în această dimineață.

Magazinul poate fi accesat din Epic Launcher, același program pe care îl folosiți pentru a juca varianta de PC a lui Fortnite. Aici veți găsi de acum înainte o secțiune dedicată magazinului. Unul care momentan conține o selecție foarte restrânsă de jocuri, deoarece Epic dorește să meargă pe o abordare ceva mai moderată. Nu va da frâu liber oricui să publice orice joc, alegând direct ce titluri vor face parte din selecția sa. Selecția va crește considerabil pe parcursul lui 2019, dar nu va prinde Steam din urmă prea curând.

Momentan veți găsi la vânzare doar Genesis Alpha One, Hello Neighbor: Hide and Seek, Ashen și varianta de Early Access a noului Hades, de la studioul Supergiant Games. Unele dintre jocuri sunt chiar la pre-comandă. Desigur, mai este și Shadow Complex pe acolo. Pe lângă aceste jocuri mai sunt câteva alte titluri, precum Darksiders 3, Satisfactory, Outer Wilds, varianta de PC a clasicului Journey, și câteva altele, care vor fi disponibile în viitorul apropiat.

Epic Games Store mai are inclusă și o promoție în cadrul căreia veți putea juca gratuit câte un titlu anume din biblioteca sa la fiecare două săptămâni. Și nu este vorba de titluri vechi de când hău, ci jocuri oarecum recente. Evident compania își folosește recent găsita putere financiară pentru a se asigura că Epic Games Store său va avea un public.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button