ȘtiriTech&IT

Studenții își descoperă viitoarea carieră cu programul Mindcraft Academy

BRD, ca partener fondator, lansează programul Mindcraft Academy, desfășurat împreună cu Școala de Valori, în calitate de partener educațional.

Programul le va oferi studenților contexte de învățare pentru a-și descoperi pasiunea, dezvolta competențele și alege o carieră, fără a neglija întrebările care îi preocupă.

Începând cu luna noiembrie 2023 și până în mai 2024, peste 1.200 de studenți care studiază în Iași, Cluj-Napoca și Constanța vor avea acces în program prin intermediul a trei evenimente „Meet&greet Mindcraft Academy”, 8 ateliere educaționale, 9 webinarii live și 3 evenimente „Mindcraft Academy community meeting”. Astfel, li se va oferi contextul prin care să pună întrebări relevante pentru dezvoltarea personală și profesională, cu scopul de a-și descoperi cel mai curajos pas din carieră.

Prin acest parteneriat, BRD și Școala de Valori și-au propus să construiască o infrastructură axată pe principiul #NoWrongAnswer, deoarece studenții participanți în program vor beneficia de un dialog relevant, constant și cu sens pentru alegerile pe care le vor face în carieră, concentrat pe dezvoltare, descoperire și determinare. Tinerii vor înțelege cum să ia decizii în cunoștință de cauză pentru viața pe care și-o doresc, având imaginea completă a unor povești de viață care inspiră și motivează.

Programul Mindcraft Academy se adresează studenților care doresc să își descopere potențialul și să învețe lucruri despre ei și despre cerințele de pe piața muncii, astfel încât să afle ce job li se potrivește, dar și de ce competențe au nevoie pentru a ajunge acolo. Tinerii participanți vor beneficia de 9 webinarii, în care vor avea șansa de a cunoaște profesioniști din industrii diverse și de a afla cum au reușit aceștia să fie relevanți pentru comunitate, dar și ce i-a adus către succes. La finalul webinariilor, studenții vor avea o imagine despre ce înseamnă să fii profesionist, să-ți pese de comunitatea în care trăiești, cum se construiește succesul și cum se ține piept eșecului ca angajat sau antreprenor.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button