GamingRSS PaginaDeMedia

Personajele din serialul Stranger Things ajung și în Smite!

Într-un ocean de MOBA-uri, Smite încearcă să evolueze constant și să introducă elemente noi, care să diversifice oferta și așa extinsă de personaje și skin-uri. Prin personaje, cunoscătorii știu că mă refer la zei, întrucât Smite oferă o abordare ceva mai inedită față de alte jocuri de acest gen. Într-o perspectivă third-person, tu poți lua rolul unui zeu din diverse panteonuri, dar și din mituri, legende și literatură lovecraftiană (*wink* *wink* Cthulhu).

Recent Hi-Rez Studios, dezvoltatorii acestui MOBA, au început să ofere un festin de crossovere din diverse francize, astfel încât jucătorii s-au putut bucura de battle pass-uri care ofereau iteme cosmetice fie inspirate de Teenage Mutant Ninja Turtles, Avatar: The Last Airbender, chiar și de label-ul de muzică electronică Monstercat.

SMITE x Stranger Things

Astfel, cel mai nou crossover ne va pune la dispoziție cosmetice din serialul Stranger Things, un adevărat succes marca Netflix (care, apropo, vrea să activeze și în industria gaming-ului). Momentan nu sunt cunoscute toate detaliile, dar cert este că jucătorii de Smite vor putea debloca și echipa skin-uri cu personajele reprezentative din serial, cum ar fi Eleven, Hopper, Demogorgonul și the Mind Flayer, la fel cum am observat și în cazul unui crossover din Dead By Daylight. Totuși, ar fi amuzant de speculat și ce zei vor putea echipa astfel de skin-uri, având în vedere faptul că ofertele sunt… Aproape exhaustive.

Partea și mai interesantă va fi și micile schimbări ale hărților jocului. Cea pentru modul Arena se va transforma în dimensiunea Upside Down din serial, tărâmul în care Will rămâne blocat în primul sezon. Detaliile despre crossover vor fi anunțate în decursul acestei zile, în cadrul evenimentului Summer Game Fest.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button