GamingFilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix vrea să se extindă și în industria jocurilor

Netflix a devenit rapid unul din giganții media, și nu este de mirare. Are la activ un catalog doldora de producții originale, documentare, filme, seriale, animații,  catalog care nu face decât să se extindă. Și se va tot extinde, acoperind inclusiv partea de gaming, după cum spun sursele online.

Netflix a produs seriale și filme interactive precum Bandersnatch sau You Vs. Wild, colaborând totodată și cum dezvoltatorii lui Stranger Things 3: The Game. Potențialul imens al acestor idei a determinat compania să se pună pe căutat „veterani” din industria jocurilor video, cu scopul de a-i angaja. Până acum, se pare că acest plan are ca sursă majoră de inspirație serviciul Apple Arcade, o subscripție care le oferă doritorilor acces la jocuri exclusive.

Netflix a oferit și un comentariu legat de aceste intenții. Până la urmă, vorbim despre o companie care a oferit și va oferi publicului producții bazate pe jocuri. Avem, deci, titluri precum Castlevania, Dota: Dragon’s Blood, Detention, Resident Evil, Arcane (League of Legends), Magic: The Gathering, Dragon’s Dogma, chiar și un serial Assassin’s Creed.

Abonații noștri apreciază diversitatea și calitatea producțiilor noastre. De aceea, am tot continuat să ne extindem catalogul, de la documentare, filme, producții în diverse limbi și până la reality shows. Membrii au fost încântați să interacționeze cu poveștile preferate prin intermediul unor creații precum Bandersnatch și You Vs. Wild, sau prin intermediul jocurilor bazate pe Stranger Things, La Casa de Papel și To All the Boys. Prin urmare, suntem entuziasmați să lucrăm mai mult pe partea de interactive entertainment. Netflix pentru Techradar

Dacă Netflix nu se va răzgândi (ar fi improbabil), platforma de streaming ar putea deveni casă pentru „lucrăturile” dezvoltatorilor de jocuri. Chit că va fi un model similar lui Apple Arcade sau, cine știe, poate chiar o divizie serioasă, gata să pompeze titluri promițătoare, Netflix nu dă semne de oboseală, ceea ce este și normal într-o lume atât de alertă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button