FilmeRSS PaginaDeMedia

Serialul animat Resident Evil Infinite Darkness sosește pe Netflix pe 8 iulie

Netflix continuă să-și extindă catalogul de producții originale bazate pe jocuri. Pornind de la celebra franciză dezvoltată de Capcom, Resident Evil Infinite Darkness este o serie anime 3DCG a cărei acțiune are loc după evenimentele din Resident Evil 4. Asta așa, dacă vreți să vă mai ocupați cu ceva timpul după ce veți fi terminat/ați terminat bijuteria de Village.

Eroii noștri nu sunt alții decât Claire și Leon, antrenați într-o conspirație sinistră, pe fundalul războiului civil din Penamstan. Vorbim aici despre lupte cu zombie, laboratoare obscure din Shanghai care jonglează cu virusuri ciudate (HMMMM…) și arme biologice inteligente.

Leon și Claire vor întâmpina personaje enigmatice, care vor juca roluri importante în desfășurarea firului narativ, pe lângă lupta constantă pentru supraviețuire. Până aici, Resident Evil Infinite Darkness aduce foarte mult a RE 4 și RE 5, ceea ce nu îmi displace deloc, și probabil va fi o producție interesantă și pentru majoritatea fanilor.

După sezonul al patrulea din Castlevania, seriile anime continuă să-și facă loc pe Netflix cu Resident Evil Infinite Darkness, care se va lansa pe 8 iulie.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button