GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Stories Untold va fi în curând gratuit pe Epic Games Store

A fost o săptămână plină de noutăți pentru Epic Games Store, deoarece s-a anunțat recent că dezvoltatorul Psyonix, responsabil pentru Rocket League, va fi achiziționat de Epic, iar jocul de fotbal cu vehicule va sosi pe serviciul lor în cursul acestui an. În plus, Epic continuă să-l provoace pe Steam cu ofertele sale gratuite de joc, printre care se numără titluri apreciate precum The Witness, Oxenfree, What Remains of Edith Finch și Subnautica.

Acum, cel mai recent joc gratuit de la Epic este disponibil: World of Goo înlocuiește Transistor ca cea mai nouă ofertă. De acum până pe 16 mai puteți descărca jocul și va rămâne al vostru. Dacă nu aveți deja un cont Epic, tot ce trebuie să faceți este să creați unul (care este gratuit). Merită cele 30 de secunde pe care le veți pierde pentru a vă înscrie, deoarece Epic a stabilit deja un record în a oferi câteva jocuri minunate fără nici un cost.

Dacă World of Goo nu este pe placul vostru, stați liniștiți, pentru că un alt joc gratuit va fi oferit mai târziu în această lună. Stories Untold, care include o antologie amestecată a genurilor de jocuri misterioase și cele cu o poveste inovatoare, va fi următoarea ofertă gratuită. Căutați-l pe Epic Games Store începând cu 16 mai.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button