GamingPC&ConsolesTech&IT

Epic a cumpărat studioul care a creat Rocket League

Cu ere nenumărate în urmă, un individ numit Dave Hagewood a văzut Unreal Tournament 2003 și -sa gândit că ar fi amuzant dacă ar găsi un mod prin care să adauge mașini în el. Așa că a făcut asta, a fost angajat de Epic Games și astfel am primit modul Onslaught al lui UT 2004. Ani mai târziu, acel individ a înființat un studiou numit Psyonix și a creat Rocket League. Iar acum, cercul se închide, Epic Games anunțând că va cumpăra Psyonix.

Achiziția se va încheia luna viitoare, după care creatorii lui Rocket League se vor alătura/reveni în sânul familiei Epic. Asta înseamnă că spre finalul anului jocul va fi disponibil și pe Epic Store, dar nu înseamnă că va dispărea de pe alte servicii de distribuție digitală. O informație de genul acesta era perindată noaptea trecută peste tot prin presă, provocând foarte multă confuzie, revoltă, și generând foarte mult trafic. Realitatea nu este la fel de senzațională, nu de parcă asta ar conta, judecând după „recenziile” cu care este bombardat jocul acum pe Steam.

Rocket League va continua să fie sprijinit pe toate platformele, gameplay-ul nu se va schimba, dar studioul va avea la dispoziție ceva mai multe resurse. Nu doar asta, dar Epic va căpăta și câțiva oameni cu ceva cunoștințe despre Linux. Nu le-ar strica mai mulți oameni cu acea calificare.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button