Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Steam VR, mandria Valve

/
/
/
/
image

HTC Vive este singurul headset cu realitate virtuala care face parte din initiativa Steam VR de la Valve. Compania americana, care a dezvoltat acest produs in colaborare cu producatorul chinez de telefoane HTC, insista pe faptul ca Steam VR reprezinta o platforma deschisa, construita pe o combinatie dintre tehnnologia Lighthouse si ecosistemul Steam. Este de asemenea o tehnologie wireless, o evolutie naturala a streaming box-ului Steam Link anuntat saptamana trecuta. Gabe Newell, presedintele Valve, a declarat in cadrul conferintei dezvoltatorilor de jocuri ca suportul pe care il ofera partenerilor din industria hardware-ului consta in construirea de instrumente pe care alti oameni sa le foloseasca/desavarseasca.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. HTC este producator Taiwanez si NU chinez – ma asteptam la mai mult de la voi! Andrei Ene incearca sa te informezi mai bine inainte de a scrie un articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar