GamingRSS PaginaDeMedia

Steam Remote Play Together te lasă să te joci și fără să ai cont de Steam

Ah, da, cloud gaming și LAN party. Cele mai importante invenții ale umanității. Odată cu ele, Steam Remote Play Together aduce o chestie foarte apreciată de cei ale căror posibile râșnițe nu pot nici măcar să ruleze platforma celor de la Valve sau care sunt prea leneși să o facă.

Steam Remote Play Together face parte varianta beta a Steam-ului. După cum explică postarea de pe blogul Valve, vei putea obține link-uri/invitații pe care să le trimiți nevoiașilor/musafirilor. Dacă aceștia nu au platforma, link-ul va descărca automat aplicația Steam Link, iar de acolo se poate intra în lobby-ul gazdei.

Funcția asta pentru Steam Remote Play Together permite momentan participarea unui singur guest fără cont, iar restul prietenilor cu Steam vor putea fi invitați prin intermediul secțiunii Friends. Pentru cine nu știe, Remote Play Together este darul atotputernicului pentru gamerii de pretutindeni. Dacă mai știi ce sunt alea LAN party-uri atunci știi că veteranii încă tânjesc după ele. Din păcate, nu toți putem fi prezenți în același loc, la aceeași oră.

Aici intervine Steam Remote Play Together. Cu ajutorul serviciului, host-ul poate crea un game room și oferi acces la periferice pentru a putea juca, să zicem, titluri arcade sau titluri care necesită co-op local, poate chiar și party games de tipul Jackbox. Poate într-o bună zi, într-o zi cu soare, vei putea face asta și pe Steam China care, săracul, este precum tumbleweed-ul din filmele western.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button