GamingAuto

Întregul catalog Steam va ajunge la bordul mașinilor Tesla

Mașinile Tesla mereu s-au mândrit cu o varietate de șmecherii și de funcții extra. De la posibilități extinse de personalizare la sisteme de infotainment care permit și sesiuni de gaming, Elon Musk nu se sfiește să-și binecuvânteze EV-urile cu tot felul de extravaganțe. Și pentru că gaming-ul este cea mai răspândită formă de entertainment, Tesla-urile pot deja să ruleze o serie de jocuri grație procesoarelor Zen+ și a soluțiilor grafice Navi 23.

Momentan, te poți juca titluri mai micuțe, precum Cuphead, Stardew Valley, Missile Command și Sonic the Hedgehog. Dar asta nu este suficient nici pentru utilizatori, nici pentru Elon Musk. Pentru că sistemele de infotainment devin din ce în ce mai avansate, și suportul pentru jocuri mai pretențioase devine o realitate.

Tesla este viitorul multitasking-ului

Elon Musk a anunțat că, în viitorul apropiat, mașinile Tesla vor integra în totalitate catalogul Steam, pentru ca cei care-și permit o astfel de mașină să se poată juca o gamă super diversă de titluri. Magnatul a venit cu vestea pe Twitter, adăugând și o notă comică. Practic, vei avea ocazia să testezi tu însuți dacă o Tesla poate rula Crysis sau dacă vei apuca să te joci Cyberpunk 2077, așa cum se glumea în trecut.

Toate ca toate, dar cum rămâne cu partea cea mai importantă, adică șofatul în siguranță? Adăugarea de jocuri pe computerele de bord ale mașinilor s-a dovedit a fi o mișcare controversată în multe regiuni, deci rămâne de văzut cum va reuși compania să fenteze reglementările cu specific. Să fie oare momentul în care AI-ul de care se temea Elon Musk va prelua controlul prin Full Self-Driving Mode în vreme ce tu te scarpini la nas și apeși cu degetul pe ecranul de bord ca să culegi legume în Stardew Valley? Oh, the irony…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button