AutoGaming

Tesla Model S vine cu un sistem pe care poți juca până și Cyberpunk 2077

Nu știu de alții, dar eu când aud de sistem de infotainment pe Tesla Model S mă gândesc la posibilitatea de a rula jocurile preferate, o bună parte din ele fiind niște titluri destul de pretențioase.

Nu mai încape îndoială că tehnologia din ziua de azi îți asigură constant necesarul gameristic, so to speak, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te ușurezi serios de portofel, iar asta se va resimți fără doar și poate dacă alegi să îți cumperi o Tesla Model S echipată cu gadget-ul acesta.

Partea interesantă este că, acum ceva timp, zvonurile indicau o posibilă integrare a soluției grafice AMD Navi 23 fix în sistemul de infotainment prezent pe noua mașină. Chiar dacă nu avem o confirmare oficială a acestui artificiu, șansele sunt măricele.

Să trecem repede în revistă câțiva ași din mâneca virtuală a acestui sistem încorporat în Tesla Model S. Pentru început, avem posibilitatea de a face music și media streaming, un sistem de sunet UHV de 960W forțos, funcție de karaoke (pe bune) și, evident, browser pentru Internet.

Însă atracția zilei este legată de gaming și de puterea de procesare. Deși nu este specificat pe site-ul oficial, leaker-ul Patrick Schur este convins că sistemul va putea ajunge chiar și la 10 teraflopi ca putere de procesare, o valoare foarte apropiată de cei 10.28 teraflopi ai unui PS5.

Promo-urile oferă o privire de ansamblu a sistemului care rulează Witcher 3, unul din „joacele” de referință pentru un PC de gaming care se respectă. Însă mai comic și mai de actualitate este anunțul de pe Twitter al lui Elon, care susține că jucăria poate duce Cyberpunk 2077. Cu sau fără ray tracing, încă nu se știe, dar însuși Stephen King este încântat de idee, dacă veți săpa nițel prin thread.

Sistemul este compatibil cu gamepad-uri wireless și poate fi accesat din oricare din locurile din interiorul Tesla Model S. Există și două variante ale display-ului: una cu rezoluție 2200 x 1300, posibil touch-screen, plasată în mijlocul dashboard-ului, și una de 8 inci, amplasată între scaunele din față pentru ca pasagerii din spate să se poată juca în voie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button