GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Steam a bătut un nou record de utilizatori online în același timp

Undeva pe la începutul acestui an a fost înregistrat un total de 26 de milioane de utilizatori conectați pe Steam în același timp. Tot atunci a fost stabilit și un nou record pentru platformă, iar la finalul acelui articol am spus că situația se poate îmbunătăți. În acest fel, pe data de 28 Noiembrie 2021 la ora 16:00 a fost stabilit un nou record: 27.384.959 de utilizatori online, dintre care 7.927.251 se jucau.

Acest record coincide și cu sărbătoarea de Thanksgiving din Statele Unite ale Americii, când mulți oameni au fost acasă și au mai deschis PC-urile cu Steam în idle. Tot în această perioadă au fost și reducerile de Black Friday și Autumn Sale, deci încă un motiv numai bun ca să te loghezi pe platformă.

În ziua în care a fost atins noul record, Steam înregistra numere frumoase în cele mai populare jocuri:

  • Counter-Strike: Global Offensive915.791 jucători;
  • DOTA 2677.744 jucători;
  • PlayerUnknown’s Battlegrounds344.841 jucători.

Un alt joc care a început să atragă un număr mare de oameni este Halo Infinite, al cărui multiplayer a fost lansat fără mare vâlvă și a devenit destul de popular, într-un timp scurt. Astfel în ultimele 24 de ore, recordul de jucători a fost de 142.341, iar recenziile pozitive servesc ca dovadă că jocul este bun.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button