GamingRSS PaginaDeMedia

Steam Link și Remote Play Together primesc update-urile la care visai de o veșnicie

Nu cred că au trecut măcar 24 de ore de când aflam că Remote Play Together te lasă de acum să te joci cu persoane care nici măcar nu au cont de Steam sau aplicația. Acum, este rândul ca Steam Link să primească un update mai mult decât bine-venit pentru posesorii unor sisteme de operare mai…Nonconformiste.

Steam Link este de acum disponibil și pe sistemele care rulează Linux, ceea ce înseamnă că vei putea instala aplicația pe dispozitivul preferat, ca mai apoi să faci streaming pe orice alt sistem linux-based, inclusiv pe set top box-urile conectate la televizor. Totodată, aplicația devine compatibilă și cu Raspberry Pi, pe lângă Android și iOS.

La polul opus, Remote Play Together deja modifică numărul de persoane fără cont de Steam care port participa la sesiunea de gaming. Inițial, puteai invita un singur prieten „outsider”, iar restul participanților erau nevoiți să aibă cont de Steam și să fie prezenți în lista ta de prieteni.

Acum, poți invita oricâte persoane fără cont dorești, în funcție de numărul maxim de playeri suportat de un joc și de lățimea de bandă. Mai în glumă, mai în serios, ironia face că pandemia/carantina chiar aduce oamenii laolaltă, în loc să-i îndepărteze. Din martie 2020 și până acum, lucrurile au mers din ce în ce mai greu, și abia acum se întrezărește o oarecare îmbunătățire. Cu toate astea, trebuie să fim vigilenți în continuare și să apelăm la ajutorul tehnologiilor de tipul Steam Link și Remote Play Together ca să ne putem juca în voie, dar și în siguranță…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button