Știri ITTECHTelefoane

Steam Link ba vine, ba nu vine pe iOS

La începutul săptămânii trecute, Valve a declarat că Apple a respins aplicația Steam Link pentru iOS, în ciuda aprobării inițiale la începutul acestei luni. Acum, într-un e-mail trimis către câțiva utilizatori de Steam dezamăgiți, vicepreședintele Apple, Phil Schiller, abordează situația.

În e-mailul care a fost publicat pentru prima dată pe Reddit, Schiller spune că firma Apple dorește „foarte mult să aducă jocuri grozave” utilizatorilor App Store și că firma „și-ar dori foarte mult ca jocurile și serviciile de la Valve să fie pe iOS și Apple TV„.

El continuă totuși să spună că echipa de examinare pentru App Store a descoperit că aplicația Steam Link a încălcat „o serie de indicații„. Schiller declară că aplicația încalcă regulile privind conținutul generat de utilizatori, codurile de conținut și multe altele:

Ne dorim foarte mult să aducem jocuri grozave tuturor utilizatorilor noștri din App Store. Ne-ar plăcea ca jocurile și serviciile lui Valve să fie pe iOS și AppleTV.
Din păcate, echipa de examinare a constatat că aplicația Steam iOS a celor de la Valve, așa cum a fost prezentată acum, încalcă o serie de reguli privind conținutul generat de utilizatori, achizițiile în aplicații, codurile de conținut etc.

Schiller spune că Apple a discutat aceste probleme cu Valve și a recunoscut că ambele companii colaborează pentru a aduce aplicația Steam Link pe App Store într-un mod care respectă indicațiile celor de la Apple.

Am discutat aceste probleme cu Valve și vom continua să colaborăm cu aceștia pentru a ajuta la aducerea experienței Steam pe iOS și AppleTV într-un mod care respectă regulamentul magazinului.

În urma respingerii de către Apple a aplicației Steam Link, utilizatorii au inițiat o petiție pe Change.org pentru a arăta celor de la Apple nivelul de interes pentru această aplicație pe iOS.

La începutul săptămânii trecute, Valve a spus ca Apple a aprobat inițial aplicatia Steam Link pe data de 7 mai, doar pentru a reveni și a revoca acea aprobare după ce Valve a anunțat public că aplicația urmează să fie lansată. În timp ce viitorul aplicației este încă incert, acum este clar că Apple este dispus să colaboreze cu Valve pentru a aduce Steam Link pe iOS și Apple TV.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Steam Link ba vine, ba nu vine pe iOS | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button