GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Livrările de Steam Deck vor începe în luna Februarie 2022

După o amânăre și o perioadă liniștită din punct de vedere al noutăților, Valve a anunțat că primul batch de Steam Deck va fi livrat începând cu luna Februarie 2022. Prin acest anunț, compania își asigura clienții că nu vor mai apărea și alte întârzieri și se vor putea bucura de noile console în următoarea luna. Asta da veste de început de an!

Suntem în grafic cu livrarea Steam Deck. Pandemia globală, problemele de stocuri și dificultățile la transport au fost depășite, iar acum se pare că vom putea să expediem consolele până la finalul lunii Februarie.

În timp ce gamerii din toată lumea abia așteaptă să pună mâna pe consolă, Valve face eforturi mari pentru a accelera programul Steam Deck Verified. Primul joc care a primit certificarea este Portal 2, un titlu first-party, însă cele mai mari studiouri din lume deja au la dispoziție un dev-kit și au timp să își optimizeze jocurile pentru consola portabilă.

Eram cât pe-aci să plasez o precomandă pentru o jucărie din asta, dar ceva din mine mi-a spus că ar fi un impulse buy destul de prost. Acum sunt foarte curios cum va evolua Steam Deck și dacă va reuși să pună probleme vreunei console cu istorie precum Nintendo Switch. Până atunci, mă roade curiozitatea: câți dintre voi v-ați comandat un Steam Deck?

Articole asemanatoare

Back to top button