PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

Lansarea lui Steam Deck a fost amânată

Doar puțin ne mai despărțea de una din cele mai interesante lansări spre final de 2021. Norocoșii care și-au asigurat o comandă pentru Steam Deck ar fi urmat să se bucure de consola portabilă a celor de la Valve luna viitoare, însă planurile dezvoltatorului au fost date peste cap.

Oare cine-i vinovatul?

Păi, după cum spuneam și în cazul Nintendo și Sony, criza de componente este cea care îngreunează producția la nivel global. Astfel, comenzile pentru Steam Deck ar începe să fie onorate abia din februarie 2022, iar programul rezervărilor a fost și el dat peste cap cu două luni.

Lansarea Steam Deck va fi întârziată cu două luni. Ne pare rău pentru asta; am încercat din răsputeri să compensăm cumva criza de componente, însă din lipsa resurselor, respectivele componente nu sunt livrate în timp util către fabricile noastre pentru a putea respecta data de lansare plănuită inițial. Potrivit estimărilor noastre refăcute, Steam Deck va începe să le fie livrat clienților în februarie 2022. Aceasta va fi și noua dată destinată rezervărilor. Toți cei care au făcut deja o rezervare își vor păstra ordinea priorităților, însă datele vor fi decalate.

Asta este ghinion pentru cei mai nerăbdători care nu au fost pe fază și n-au efectuat precomenzi în timp util. Aceștia nu vor mai primi consola handheld la mijlocul anului viitor, ci vor fi nevoiți să aștepte până spre final de 2022. Cât despre cei care au precomandat Steam Deck, aceștia își vor asigura un exemplar începând din luna februarie.

Steam Deck

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button