GamingPC&ConsolesTech&IT

Steam capătă o nouă înfățișare și un alt sistem de chat

Valve tot promite schimbări mari pentru Steam de ani de zile, în special în ultima perioadă, și câteva din ele par că se materializează în sfârșit.

Nu este vorba de un nou sistem care să vă permită să găsiți ce jocuri vreți mai ușor, acela încă este pe drum. În schimb, Steam a primit recent o nouă componentă de chat.  Aceasta este considerabil mai modernă față de ce aveam până acum, atât pentru că are acel design vizual turtit ca fiecare altă interfață din ultimii ani, cât și pentru că are funcționalitate ceva mai extinsă, alături de o ușurință sporită de utilizare.

Noua interfață vă permite să accesați mult mai rapid comunicații în grup, să adăugați oameni la conversații și în general să navigați ceva mai bine prin lista de câteva sute de prieteni pe care probabil îi aveți pe Steam. Va însemna asta că lumea va abandona Discord în favoarea lui Steam Chat? Foarte probabil nu. Dar la nevoie, măcar știi că este acolo și funcționează ceva mai bine ca înainte.

În cazul în care nu ați făcut încă update la noua variantă a lui Steam, puteți vedea mai jos un exemplu al aspectului unei conversații folosind noul sistem de chat.

[Cnet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button