TECHTech&IT

Nikon pregătește prima cameră Mirrorless Full Frame a companiei

Nikon a confirmat zvonurile care tot circulă prin presă de câteva săptămâni, anunțând că lucrează la dezvoltarea unei camere cu senzor Full Frame de tipul Mirrorless.

Această cameră va face parte din noul format Nikon FX și vine cu un nou tip de montură pentru obiectivele cu lentile NIKKOR. Va exista și un adaptor de la F-Mount la noul format, pentru cei care să își păstreze obiectivele curente pe noul tip de cameră.

Dezvăluirea oficială ar trebui să aibă loc în luna august, până atunci detaliile oficiale fiind destul de puține. Dar cel puțin avem parte de acest clip mic artistic, menit să ofere o foarte firavă privire asupra noii camere.

Dacă vreți mai multe informații, puteți arunca o privire pe zvonurile care sugerează că formatul Nikon FX va debuta cu două camere. Una dintre ele va avea un senzor de 48 de megapixeli, și va avea un preț care se apropie de 4000 de dolari. Iar cei care vor o variantă ceva mai ieftină vor avea opțiunea unei camere cu un senzor de 25 de megapixeli, la prețul de 2500 de dolari.

Dezvăluirea ar trebui să aibă loc în jurul zilei de 23 august.

Până acum Nikon nu a fost cel mai mare suporter al camerelor Mirrorless, având tendința să se concentreze mai mult pe DSLR-uri. Dar compania pare că vrea să schimbe asta pe viitor.

[Nikon, Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button