TECHRSS PaginaDeMedia

Starlink promite viteze duble anul acesta, de 300Mbps

Cu Starlink, planul lui Elon Musk de a oferi intregii lumi conexiune la Internet se apropie din ce în ce mai mult de împlinire.

În vreme ce serviciul se află deja în beta, cu mii de utilizatori, Musk promite că anul acesta vitezele vor crește semnificativ. Cei care s-au înscris pentru Starlink beneficiază pentru moment de o viteză maximă de 150Mbps, urmând ca aceștia să se transforme până la sfârșitul anului în 300Mps.

Această valoare nu e neapărat ceva wow, dar reprezintă o îmbunătățire semnificativă, mai ales în regiunile cu o conexiune slabă sau chiar inexistentă.

Pe Twitter, Elon Musk aduce vorba și de scăderea latenței. în stadiul său actual, serviciul oferă, în teorie, latențe între 20ms și 40ms. Cei mai mulți utilizatori au raportat între 34 și 44ms, dar Musk țintește spre acei 20ms cât de curând.

La o sută de dolari pe lună pentru Starlink, mărirea vitezei este mai mult decât bine-venită. Omul nostru a planificat acoperirea întregii planete în decursul lui 2022, urmând să consolideze rețeaua și să asigure o conexiune stabilă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button