PC&ConsolesGaming

Starfield va rula la 30 fps pe console

De când Bethesda a dezvăluit Starfield, fanii se întreabă cu nerăbdare la ce rată de cadre pe secundă va rula RPG-ul sci-fi pe consolă. Într-un interviu recent cu IGN, directorul creativ Todd Howard a confirmat că versiunea pentru Xbox Series X/S va fi limitată la 30fps pentru a menține un aspect și o experiență consecventă în joc.

Așa cum spune Howard, „Nu vrem să sacrificăm nimic”. Acest lucru include rezoluția 4K pe X și 1440p pe S. Deși Starfield poate sări ocazional la 60fps, dezvoltatorii preferă să-l limiteze pentru a menține o experiență fluidă pe versiunile de consolă. Howard admite chiar că se joacă adesea pe Xbox Series S, fratele mai puțin puternic, deoarece copiii lui acaparează Series X-ul de acasă!

Poate vă amintiți cum ratele mari de cadre pe secundă au fost promovate ca un avantaj al acestor console „next gen”, dar unele titluri AAA recente, cum ar fi Gotham Knights și Redfall, nu au reușit) să atingă acest obiectiv. În acest context, decizia Bethesda de a menține un framerate stabil de 30fps poate fi văzută ca un lucru bun pentru fanii care vor o experiență consistentă la lansarea lui Starfield, pe 6 septembrie anul acesta.

Totuși, trebuie să fac o precizare aici. Dacă ești genul de gamer pretențios care strâmbă din nas la orice nu e la 60fps, am o veste bună pentru tine. Fiecare dintre PC-urile gamebox de pe zona.store este mai mult decât capabil să ruleze Starfield fără probleme, cu mult peste 30fps. Aruncă un ochi în magazinul nostru online dacă ești în căutare de un sistem echilibrat, cu componente de calitate, asamblat și configurat de noi.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button