PC&Consoles

StarCraft Remastered a fost lansat

StarCraft este un joc clasic de strategie, care se apropie vertiginos de aniversarea de 20 de ani. Deși bătrân, StarCraft este unul dintre jocurile care a pus bazele fenomenului de e-sports, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Timpul însă nu iartă pe nimeni, iar celor care au făcut cunoștință cu seria prin intermediul continuării sale StarCraft II, sau a MOBA-ului gratuit Heroes of the Storm (în care sunt eroi din universul StarCraft), le va fi greu să intre în jocul original care a depășit deja vârsta majoratului. Acest lucru urmează să se schimbe începând de astăzi, deoarece Blizzard tocmai ce au lansat primul remaster din cariera lor, intitulat simplu StarCraft Remastered. Așa cum v-am anunțat în trecut, unele caracteristici ale jocului au suferit schimbări majore, încercând pe cât posibil să nu altereze în vreun fel gameplay-ul original care a făcut jocul să fie îndrăgit de atâția fani.

Există acum suport pentru rezoluții widescreen, inclusiv 4K, cu artwork pe măsură. Puteți chiar să comutați între modul vechi și cel nou la acționarea unui singur buton din interfață. În mod similar, componenta audio a fost și ea îmbunătățită, în timp ce secvențele cinematice vor rula acum în HD. Suport suplimentar pentru funcția de matchmaking a fost implementat, astfel încât acum vă va fi mult mai ușor să găsiți un meci online.

Grant Davies, care ocupă la Blizzard funcția de inginer senior software , a declarat pentru GameSpot:

Este mult mai mult decât un patch minor de conținut. Nu pot spune că este un joc complet nou pentru că gameplay-ul este exact același de 20 de ani, dar când te uiți la el, îți spui „Măi, asta este o experiență complet nouă.”

StarCraft în versiunea Remastered este acum disponibil pentru 14,99 euro direct de pe Battle.net. De acești bani veți primi varianta modificată a lui StarCraft cu tot cu Brood War la pachet. Pentru cine își dorește totuși să încerce varianta originală, sau nu dispune de suficient capital pentru o achiziție, poate juca gratuit StarCraft și expansion-ul său sub forma de prezentare de acum aproape 20 de ani.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button