PC&Consoles

StarCraft Remastered a fost anunțat

După nenumărate așteptări, Blizzard a făcut ieri la evenimentul „I <3 StarCraft” anunțul pe care îl aștepta toată lumea. StarCraft va avea parte de o variantă remasterizată în totalitate.

Jocul va fi disponibil din această vară și se va numi StarCraft Remastered. Nu pot să vă spun deocamdată cât va costa, dar considerând că este un joc Activision-Blizzard, nu aș exclude să bată spre 50 de euro.

Și ce aduce acest StarCraft Remastered? Tot conținutul jocului de bază și a expansion-ului Brood War, dar cu grafică complet refăcută. Jocul suporta rezoluții de până la 4K, va avea cinematice refăcute în 1080p, va avea resurse grafice refăcute pentru a fi mai puțin pixelate și mult mai detaliate, va avea sunet reconstruit, dar gameplay-ul va rămâne intact.

Toate ticurile pe care le avea originalul se vor regăsi și aici, așa că jucătorii profesioniști nu vor trebui să reînvețe să îl joace. Pe lângă campania excelentă de singleplayer veți avea acces și la secvențe de poveste redate folosind ilustrații pentru părțile unde StarCraft avea doar descriere text sau nici măcar asta. La urma urmei, a trebuit să așteptăm 12 ani să vedem secvența în care Kerrigan este atacată de Zergi la New Gettysburg.

StarCraft Remastered va mai primi suport pentru salvări pe nor și hărți custom în stilul celor lui Starcraft 2, alături de suport pentru Blizzard Gaming Network, numele folosit acum de Battle.net.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Salvari pe nor?? Pe bune?? Cred ca stie lumea ce inseamna cloud, iar cine nu stie sigur nu va intelege ce inseamna „salvari pe nor”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button