FilmeRSS PaginaDeMedia

Noul trailer pentru Star Wars Visions este un adevărat festin animat

Da, știu, și eu plâng atunci când mă gândesc la ce-a făcut Disney cu universul lui George Lucas, dar pe de altă parte, șapte studiouri de animație s-au adunat pentru a oferi publicului Star Wars Visions, o antologie anime în care fiecare episod va fi rodul muncii unui anumit studio din cele implicate.

Fiecare stil este unic și abordează universul Star Wars din perspective diferite. Vom vedea, de pildă, dueluri cu săbii laser în stilul dramelor istorice japoneze. Unde mai pui că stilul alb-negru unde doar săbiile laser strălucesc în ale sale culori aduce un plus fluidității și esteticii animației.

Star Wars Visions este un proiect fascinant

Disney a lansat un trailer oficial pentru Star Wars Visions, iar antologia va putea fi urmărită pe platforma companiei în această toamnă, pe 22 septembrie. Nu oi fi eu un fan înfocat a amestecului șoarecelui în treburile lui George Lucas, dar animațiile acestea ar fi cam singurul motiv pentru care să mă zbat cu un VPN și o licență de Disney+.

Am mai vorbit noi pe aici despre impactul cultural pe care Star Wars l-a avut și încă îl are în Japonia, dar de dragul detaliilor voi trece din nou în revistă numele câtorva dintre episoadele din antologie, alături de studioul responsabil pentru fiecare dintre acestea. Pe unii artiști îi recunoașteți din alte producții, iar alții abia așteaptă să fie descoperiți:

  • The Duel – Kamikaze Douga (Batman Ninja)
  • Lop & Ocho – Geno Studio (Golden Kamuy)
  • Tatooine Rhapsody – Studio Colorido (A Whisker Away)
  • The Twins and The Elder – Trigger (Kill La Kill)
  • The Village Bride – Kinema Citrus (Tokyo Magnitude 8.0)
  • Akakiri and T0-B1 – Science Saru (Japan Sinks)
  • The Ninth Jedi – Production IG (Ghost in the Shell)

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button