GamingPC&Consoles

Lansarea lui Star Wars Jedi: Survivor a fost amânată cu o lună

Într-o postare publicată pe Twitter aseară, cei de la EA au anunțat că lansarea noului joc Star Wars Jedi: Survivor a fost mutată de pe 17 martie 2023 pe 28 aprilie. Anunțul a fost făcut de Stig Asmussen, game director în cadrul Respawn Entertainment. Prin intermediul acestei amânări echipa de dezvoltare va primi niște timp extra pentru finisare, optimizare a performanței și îmbunătățiri ale experienței de joc.

Stig le explică fanilor prin intermediul acestei postări că Respawn Entertainment are un anumit prag de calitate pe care trebuie să-l îndeplinească pentru a putea lansa un joc nou, iar data inițială de lansare le-ar fi oferit prea puțin timp oamenilor care lucrează la Star Wars Jedi: Survivor ca sa-l aducă într-un stadiu final care să se ridice la propriile așteptări.

Apex Legends și Battlefield pentru telefoane nu vor mai primi suport din partea dezvoltatorilor

În alte știri, EA a mai făcut un anunț care s-ar putea să afecteze anumiți gameri. Aceștia vor opri suportul pentru Apex Legends Mobile și Battlefield Mobile. Motivul invocat a fost acela că „experiența de joc nu ar fi putut atinge așteptările jucătorilor„. Cel puțin așa stau lucrurile cu versiunea de mobile a lui Apex Legends. În cazul lui Battlefield Mobile, încheierea suportului este legată strâns de faptul că întreaga echipă din spatele francizei se va concentra doar pe jocurile principale după fiascoul reprezentat de Battlefield 2042.

Chiar dacă nu-mi plac amânările astea mai deloc, trebuie să recunosc că decât să primesc un joc neterminat la timp, prefer să-l aștept mai mult. Iar când acest joc vine de la Respawn Entertainment, adică oamenii din spatele universului Titanfall (care include și Apex Legends) nu pot să nu fiu înțelegător. Până acum nu au lansat niciun joc prost, iar puținele titluri semnate de aceștia au fost primite pozitiv atât de critici, cât și de jucătorii din toată lumea. Star Wars Jedi: Survivor va fi lansat pe data de 28 aprilie 2023 pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button