GamingRSS PaginaDeMedia

Star Wars Battlefront 2 a adunat peste 19 milioane de jucători mulțumită lui Epic

Când vă spuneam acum moși-strămoși că Epic Games Store o să dea de pomană Star Wars Battlefront 2 nu m-ați crezut.

Și chiar dacă profeția s-a împlinit, tot este loc și de mirare. Un astfel de titlu care să pună în genunchi întreaga platformă, inclusiv serverele EA, n-am mai văzut de la GTA 5, dar și mai interesant este că nu-i stă în fire unchiului EA să ofere mocca un joc de o asemenea anvergură. Sigur, atunci când a fost lansat inițial, Star Wars Battlefront 2 scârțâia din toate balamalele, dar cu timpul au fost rezolvate foarte multe probleme, iar mulți playeri intră în pielea personajelor preferate, fără să le mai pese atât de mult de microtranzacții și de dezastrul pogorât asupra francizei de către Disney.

Bunăoară, datorită acestui dar neașteptat, serverele de Star Wars Battlefront 2 au adunat subit peste 19 milioane de doritori, aducând oarecum la viață modurile și hărțile oferite de componenta multiplayer.

Darul face parte totodadă și din evenimentul de lansare a titlului pe platforma celor de la Epic. Astfel, Battlefront 2 își face loc pe sfânta treime, adică pe Steam, Origin și Epic Games Store. Cel din urmă a avut ceva exces de zel, oferind Celebration Edition, care vine cu și mai multe bunătăți pentru unul din cele mai arătoase jocuri făcute de DICE, pe lângă iubitele noastre Battlefield-uri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button